Etusivu Foorumi Uutiset Vinkit Galleria Kortit Linkit Info
 

Digikuvaus- ja kuvankäsittelyoppaita ym. / 2013

Raw-kuvankäsittely - Lightroom, Camera Raw & Photoshop

Raw-kuvankäsittely - Lightroom, Camera Raw & PhotoshopTekijät: Jeff Schewe
Kustantaja: Docendo Oy
Julkaistu: 03/2013
ISBN: 978-952-5912-88-3
Sidosasu: Nidottu
Sivuja: 300
Hinta: 49,50 €

Jeff Schewe´n Raw-kuvankäsittely-opas on edistyneille harrastajille ja ammattilaisille suunnattu tietopaketti Raw-kuvien käsittelyyn Adoben ohjelmistoilla: Lightroom, Camera Raw (ACR) ja Photoshop.

Kirjan ensimmäinen luku, Digitaalinen negatiivi, sisältää teoriaosuuden. Siinä tehdään selkoa raakakuvasta ja sen eduista sekä käsitellään mm. ETTR-periaatetta eli expose to the right (oikealle valottamista) ja digitaalista kohinaa. Muut luvut ovat käytännönläheisempiä. Niissä siirrytään työskentelemään digipimiöön eli käydään läpi Raw-kuvien kehittämisen tärkeimmät vaiheet Lightroomissa ja ACR:ssa paneeli- ja välilehtikohtaisesti. Oman lukunsa on saanut myös kuvien viimeistely Photoshopissa. Lopuksi käsitellään vielä tehokkaan työnkulun luomista.

Jeff Schewe on kokenut mainoskuvaaja ja kuvankäsittelyn pioneeri, joka on osallistunut Camera Raw`n ja Lightroomin kehittämiseen alusta alkaen. Aiemmin hän on kirjoittanut oppaita yhdessä Martin Eveningin ja edesmenneen Bruce Fraserin kanssa.

Alkuteos: The Digital Negative - Raw Image Processing in Lightroom, Camera Raw, and Photoshop.

Lue lisää kustantajan sivuilta

Kuvaa elämäsi tärkeät hetket – valokuvausopas arkeen ja juhlaanKuvaa elämäsi tärkeät hetket – valokuvausopas arkeen ja juhlaan

Tekijät: Kenneth Lehtinen, Mikko Pylkkö
Kustantaja: Docendo Oy
Julkaistu: 02/2013
ISBN: 978-952-5912-60-9
Sidosasu: Sidottu
Sivuja: 160
Hinta: 36 €

Kuvaa elämäsi tärkeät hetket opastaa valokuvauksen perusteisiin ja antaa vinkkejä oman elämän arjen ja juhlahetkien dokumentointiin.

Kirja käsittelee kuvausaiheita syntymästä kuolemaan. Vinkkejä löytyy mm. raskausajan, syntymän, valmistujaisten, häiden, harrastusten ja kotieläinten kuvaamiseen. Lisäksi kirja opastaa kuvankäsittelyssä ja kuvakirjan teossa.

Kirjan kuvamateriaali on peräisin kirjoittajien omista perhekuvien arkistoista ja avustajajoukon albumeista.

Pääasiassa kirja sopii aloittelevalle kuvaajalle ja hieman pidemmälle ehtineille harrastajakuvaajille.

Tilaa kirja kustantajan sivuilta

 


Hae Google:sta

Uutiset