Noh, eikös se näkyvävä valokin ole sähkömagneettista säteilyä? Aallonpituus vaan vähän eri.hkoskenv kirjoitti:Vanha ja väsynyt sähkömagneettinen säteily on niin nähty. Tuo oli kai huono vitsi, että muka joku DC-nettiläinen kuvaisi vielä tällä vuosituhannella sähkömagneettista. Järjestetään huviksi äänestys, suosiiko porukka gravitaatioaaltoja vai neutriinosäteilyä. Minä pidän tällaisena hitaasti uutuuksille lämpiävänä neutriinoista, mutta kai aikaansa seuraavilla on jo gravitaatioaaltokamera.Maffer kirjoitti:Auringonpaisteessa ei kannata kuvata kuin infrapunakameralla.
En tiedä, mutta onhan se toisaalta ihan kiehtovaa nähdä kuvia taltioituna sähkömagneettisen spektrin sellaisilla aallonpituuksilla mitä ihminen ei normaalisti näe.
Tavallaan laajentaa tajuntaa ja kokemusmaailmaa. lollikata-ta!
No juuh, mutta kyllä meitsinkin kelpaa kuvata ihan normikuvia auringonpaisteessa.
Mulle peilitön järkkäri toi gyllä helpotuksen myös kirkkaassa auringonvalossa kuvaamiseen. Jos heijastukset tuppaa pilaamaan takatöllön välittämää kuvaa, niin aina voi laittaa simmukan turvallisesti evf etsimen eteen ja tsiigata informatiivista kuvaa siitä, ei tartte edes pelätä, että aurinko polttaisi silmän pilalle kuten joskus melkein saattaa käydä optisen etsimen kanssa jos ei ole varovainen!